supporters

"Kacau Lah Itu Pasu"

Salam,

Subjek di'temani' oleh elemen 'pengacau'?

Apa pendapat anda bila melihat gambar ini?


Ada kah pasu tersebut 'distracting'?
Gambar ini ialah gambar anak anjing yang berkeliaran di tapak Tamu. Sangat comel kerana pada 'angle' tertentu saya boleh nampak seakan-akan kepala anak anjing ini sama besar dengan badannya. Nampak macam 'keychain' pun ada! LOL.

2 comments:

Nono Fara said...

Gambar anak anjing yang sungguh kasihan...

Saya tak rs pasu tu mengacau... Sometimes suatu gambar yang best tak semestinya harus fulfill requirement of the so called 'photography law'.. chewah! :)

cicak said...

Thanks for the heads up NF!

Yup rasanya kalau pasu tu tak ada macam hilang pula perasaan kasihan. Puppy ni sebenarnya bersembunyi disebalik pasu tu sebelum saya siul-siulkan dia supaya keluar.